Jeugdbeleidsplan KRFC

Periode 2020 - 2021

Inleiding

Dit jeugdbeleidsplan heeft als doel alle neuzen van allen die Ramsel na aan het hart liggen in dezelfde richting te krijgen.

Door middel van structuur en afspraken, gaan we ervoor zorgen dat iedereen(bestuursleden, vrijwilligers, ouders, voetballertjes,…) op dezelfde golflengte zit.

Het jeugdbeleidsplan is een basisplan, het geeft een manier van werken aan naar onze jeugd toe. Dit plan heeft alleen kans op slagen als we er met zijn allen voor gaan.

Dit plan is zeker niet heilig en zal ieder jaar herbekeken worden zodat de werking van K Ramsel FC er enkel op vooruit gaat.

Wij willen de jeugd van deze club een goede opleiding bieden zodat onze jeugdspelers later kunnen doorstromen naar het 1ste elftal en zo het 1ste elftal naar een hoger niveau kunnen tillen.

Onze hoofdbetrachting is een goede voetbalopleiding bieden voor de jeugd. Als alle trainers dezelfde manier van werken hanteren, kunnen wij dit bewerkstelligen.

Zo zal K Ramsel FC bekend raken als een club die een kwaliteitsvolle jeugdwerking heeft en zullen ouders sneller geneigd zijn om hun kinderen in eigen dorp te laten voetballen dan bij verenigingen in onze omringende dorpen.

LEES of DOWNLOAD hier het volledige KRFC jeugdbeleidsplan  

Met dank aan onze sponsors

Terreinen

A-TERREIN:

Schoolstraat - 2230 Ramsel
+32 16 699 021

B-TERREIN:

Stationsstraat z/n - 2230 Ramsel
+32 16 695 910

Contact

Gerechtigd correspondent:

Kim Lambaerts

Volg ons op: