Nieuws

| K. Ramsel FC gaat samenwerken met FC De Vrijheid Herselt.


 | 
algemeen nieuws
 | 
 | 

K Ramsel FC en KFC De Vrijheid Herselt gaan samenwerken voor de jeugd.

De jeugdopleidingen van beide clubs uit de fusiegemeente hebben beslist dat ze de krachten gaan bundelen in hun opleiding van jeugdspelers.
Om een antwoord te geven op het groeiende aantal jeugdspelers hebben de besturen van Ramsel en Herselt de koppen samen gestoken en beslist dat de beste weg vooruit een nauwere samenwerking is.
We hebben erg veel gemeenschappelijk en zijn op veel andere vlakken dan weer complementair. Dat betekent concreet dat we er beide op vooruit gaan als we nauwer gaan samenwerken.

Er zijn geen plannen om dat ook op het vlak van de seniors te gaan doen, maar bij de jeugd zeer zeker wel. De doorwinterde supporters uit beide kampen mogen dus op hun twee oren slapen, de derby voor de fusiebeker gaat nog niet meteen verdwijnen.
Het groeiende aantal spelers bevestigt dat beide clubs goed bezig zijn op het vlak van de jeugdwerking.
Dat uit zich duidelijk in het aantal ploegen dat Ramsel (14) en Herselt (20) voor volgend seizoen in competitie inschreven.
Die groei brengt wel wat nieuwe uitdagingen mee, maar we willen die verandering gebruiken als kansen om nog beter te doen. We zien in de overeenkomst echt wel een synergetisch effect, beide ploegen staan door de samenwerking echt wel sterker dan apart en we kunnen onze spelers daardoor een nog betere opleiding garanderen.

Die kwaliteit van opleiding heeft voor ons vele gezichten, we hebben het dan uiteraard over voetbalkwaliteit, dat spreekt voor zich. Goede trainers, een goeie accommodatie en uitrusting zijn zaken waar we constant aan werken.
Die kwaliteit is voor ons echter ook de ploeg van iedereen zijn. De ploeg waar elk kind welkom is. Waar iedereen groeit. De club waar iedereen speelt.
En ja, dat mogen de toekomstige Lionel Messi’s, Eden Hazards en Tessa Wullaerts zijn van deze wereld, maar ook de andere kinderen zijn en blijven welkom. We trachten niet enkel te winnen, we leren ook verliezen en proberen elke keer weer beter te doen op en naast het veld. Spelers, trainers, afgevaardigden en ouders. Allemaal samen.

We gaan er niet flauw over doen, we zullen altijd rood of blauw blijven, zo veel is zeker, maar in het belang van onze kinderen gaan we elkaar helpen om op die manier iedereen beter te maken.

Meer info kan je voor Ramsel vinden bij Koen Brabants of Bert Verbruggen en bij Andy Verstappen, Sven Milis of Frank Vandewyer voor Herselt.

Namens de respectievelijke besturen van KFC Herselt en K Ramsel FC


Meer nieuws

Met dank aan onze sponsors

Terreinen

A-TERREIN:

Schoolstraat - 2230 Ramsel
+32 16 699 021

B-TERREIN:

Stationsstraat z/n - 2230 Ramsel
+32 16 695 910

Contact

Gerechtigd correspondent:

Kim Lambaerts

Volg ons op: